Kwaliteitsgaranties

Laagsteprijs garantie

De totaalprijs van uw bestelling is bij ons het allerlaagste. Dat garanderen wij u. Heeft u ergens anders een goedkopere offerte gekregen voor hetzelfde kunstgras dan kunt u die aan ons laten zien en wij maken de prijs nog net iets scherper.

All-in Legservice

De hoveniers van Kunstgrasvoordelig zijn zeer bekwaam in het vakkundig aanleggen van uw kunstgras gazon. U krijgt beslist geen spijt wanneer deze hoveniers u het werk uit handen nemen. De hoveniers van Kunstgrasvoordelig.nl zijn gespecialiseerd in het aanleggen van diverse soorten kunstgras in alle toepassingen. Zij kunnen u al het werk uit handen nemen. Van de juiste bewerking van de ondergrond tot en met het instrooien en opborstelen van het kunstgras. Het laten leggen van het kunstgras gebeurd door geheel Nederland.

10 jaar garantie

Op de meeste van onze kunstgrassoorten krijgt u 10 jaar UV garantie. Dat betekend dat de fabrikant en wij een kleurechtheid garanderen van maar liefst 10 jaar. Dit geeft al aan dat de producten die wij aanbieden van zeer hoge kwaliteit zijn. Kunstgrassoorten waar geen 10 jaar UV garantie aan gekoppeld is, zijn voorzien van een UV garantie van 8 jaar. Deze lange UV garantie geeft al aan dat de producten die wij aanbieden van zeer hoge kwaliteit zijn. Het kunstgras is van uitstekende kwaliteit en daar heeft u jarenlang plezier van.


CBW waarborg 

Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral
meer zekerheid.

  1. Extra garantie
    CBW-winkels bieden een extra goede productgarantie

  2. Veilig (aan)betalen
    Uw kunt zonder risico aanbetalen*. Het volledige bedrag betaalt u pas bij aflevering.

  3. Onpartijdige klachtafhandeling
    Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke geschillencommissie Wonen.

Waarom kopen bij een CBW-erkende winkel?
Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig (aan)betalen bijvoorbeeld. Uw aanbetaling is maximaal 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. En pas bij levering (en niet eerder) betaalt u het volledige bedrag. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt*. CBW-erkende winkels bieden bovendien een extra productgarantie. En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillen commissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Uw rechtsbescherming is dus optimaal.

*Let op!
Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heeft u recht op een vervangende koop. Het aanbetalingsbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%.
bron: https://www.cbw-erkend.nl


Trustpilot

Kunstgrasvoordelig.nl hecht veel waarde aan de mening van onze klanten. Via review website 'Trustpilot' zijn onze klanten in staat om hun mening over onze service kenbaar te maken. Voor de hele wereld, zonder filtering. Wij zijn dan ook bijzonder trots op onze score van 8,7 uit 10 voor onze kunstgras webwinkel Kunstgrasvoordelig.

Oordeel zelf: https://nl.trustpilot.com/review/kunstgrasvoordelig.nl

+31 (0)85 8888 300
ma-vr 9:30-18:00
za 9:30-17:00
U kunt betalen met iDeal of onder rembours.