Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Rob Verlinden enthousiast over kunstgras

Rob Verlinden enthousiast over kunstgras

Dat Rob Verlinden enthousiast is over ons kunstgras en onze kunstgras showtuin verbaast ons niets. Toch was het voor ons een prachtig compliment om van de bekendste tuinman van Nederland te horen dat we een uniek stukje kunstgras tuin hebben aangelegd. De echtheid van het kunstgras verbaasde Rob Verlinden ook:"Dit is ongelofelijk echt!"

Na het bezoek aan onze kunstgras showtuin is Rob Verlinden ons absoluut niet vergeten. Tijdens de opnames van zijn TV programma in "de Keukenhof" deed hij een beroep op Kunstgrasvoordelig.nl voor het leveren van een prachtig kunstgras tapijt. Wij leverde hem kunstgras voor de verwerking in zijn sfeertuin te Lisse waarvan het resultaat reeds op TV te zien is geweest. Het op deze manier verwerken van kunstgras was na het zien van onze showtuin voor Rob Verlinden een vanzelfsprekendheid.

Wat moeten wij u nog meer te vertellen om u te overtuigen van het kunstgras dat wij u bieden? In ons assortiment vindt u alleen kwaliteit voor een goede prijs. Net als voor Rob Verlinden geldt ook voor u dat zien is geloven. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een bezoek aan onze kunstgras showtuin. U ben van harte welkom op afspraak van maandag t/m vrijdag.Rob Verlinden

Rob Verlinden is de laatste jaren voornamelijk bekend vanwege zijn TV programma's "De Tuinruimers" en "Rob's grote tuinverbouwing", zijn wekelijkse column in Tros Kompas en zijn wekelijks column in het AD. Echter is tuinieren vanaf kinds af aan een passie van Rob Verlinden. Als kind zijnde hielp hij zijn vader al mee in het hoveniersbedrijf dat al sinds 1920 bestaat. Zijn TV-carrière startte in 1986 bij Avro's Service Salon. In 1992 maakte Rob Verlinden de overstap naar RTL4 waar hij het programma "Flora Magazine" presenteerde. Later werd dit programma samengevoegd met het programma "Eigen huis" waardoor het succesvolle doe-het-zelf TV programma "Eigen huis en tuin" ontstond.

Naast het presenteren van TV-programma's en het schrijven van columns en talloze boeken heeft Rob Verlinden ook een bedrijf voor het ontwerp, aanleggen en onderhouden van exclusieve tuinen.

+31 (0)85 8888 300
ma-vr 9:30-18:00
za 9:30-17:00
U kunt betalen met iDeal of onder rembours.