Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator De natuurlijke uitstraling van kunstgras | Kunstgrasvoordelig.nl

Uitstraling

Een kwalitatief goed kunstgras heeft bijna net zo'n natuurlijke uitstraling als een natuurlijk grasgazon. Veel mensen vinden het zelfs mooier en chiquer dan natuurlijk gras. Kunstgrasvoordelig.nl heeft voor uw gemak een "echtheidsnormering" aan ieder type kunstgras toegevoegd. Op die manier ziet u direct in hoeverre het kunstgras op echt gras lijkt.

Echt gras verkleurt elk seizoen. In de zomer kan het dor en droog ogen vanwege aanhoudende zon en droogte. In de winter wordt het gras drassig en kan de vorst de grasmat aantasten. Kunstgras zorgt ervoor dat u hier geen last meer van heeft.

In de zomer is uw kunstgras gazon nog steeds mooi groen en helemaal vlak. Ook daar waar normaal gesproken een regulier gras gazon moeite heeft met groeien en in een mosgazon verandert.

Ongedierte zoals mollen krijgen in uw kunstgrasgazon geen kans. Een mol kan niet door de sterke rug van kunstgras heen en zal dus geen molshopen op uw kunstgrasgazon veroorzaken. Huisdieren kunnen geen gat graven in het gazon en u blijft dus ook bespaart van gaten in uw kunstgras gazon.


Kunstgras aanbiedingen


Bekijk alle kunstgrassoorten


+31 (0)85 8888 300
ma-vr 9:30-18:00
za 9:30-17:00
U kunt betalen met iDeal of onder rembours.