Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Kunstgras in trendy kleuren | Kunstgrasvoordelig.nl

Trendy kleuren

Er zijn diverse trendykleuren kunstgras, voor iedere ruimte en iedere situatie. U kunt op deze manier uw kunstgrasgazon extra accenten geven of uw interieur een unieke uitstraling.

Gekleurd kunstgras blijft jarenlang kleurecht. Dit betekend dat het kunstgras onder invloed van zonlicht (UV-straling) niet mat of dof wordt. In combinatie met het groene kunstgras kunnen vrolijke combinaties en motieven worden aangebracht waardoor iedere tuin uniek wordt en zijn eigen sfeer heeft.

Tegenwoordig wordt de tuin vaak gezien als buitenkamer. Compleet aangeklede tuinen worden bij de woning getrokken en aangekleed met allerhande accessoires om een persoonlijke en unieke sfeer te creëren. Kunstgras in een trendy kleur past hier perfect bij als sfeerbepaler onder bijvoorbeeld uw loungeset, ligbed of apart speelhoekje voor de kinderen. Het dient dan als buiten karpet of, zoals u wilt, outdoor karpet.

Veel toepassingen zijn mogelijk met kunstgras in trendy kleuren. Laat u fantasie de vrije loop en creëer uw eigen unieke combinatie.


Kunstgras aanbiedingen


Bekijk alle kunstgrassoorten


+31 (0)85 8888 300
ma-vr 9:30-18:00
za 9:30-17:00
U kunt betalen met iDeal of onder rembours.