Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Kunstgras: besparing & onderhoud | Kunstgrasvoordelig.nl

Besparing & onderhoud

Kunstgras groeit niet en heeft dan ook geen water nodig. Goed voor het milieu, maar ook voor het onderhoud. Niet meer maaien of last van onkruid of ongedierte. Kunstgras heeft met minimale inspanning een maximaal uiterlijk.

U bespaart met een kunstgras gazon duizenden liters water. U hoeft uw gazon namelijk nooit meer te besproeien. Naast water bespaart het u ook tijd. Een kunstgras gazon groeit niet en u hoeft uw gazon dan ook nooit meer te maaien en kantjes te snijden. Overige werkzaamheden als bemesten, verticuteren, bijzaairen, beluchten en onkruid wieden behoren ook tot de verleden tijd. Op deze manier houdt u tijd over om van uw tuin te genieten.

Wanneer de vezels plat gaan liggen, borstelt u ze eenvoudigweg wat op met een harde bezem en strooit eventueel wat bij met instrooizand. Uw gazon ligt er dan weer bij als nieuw. Vrijwel alle kusntgrassoorten die u kunt aanschaffen via Kunstgrasvoordelig.nl hoeven niet te worden voorzien van instrooizand. Ook dat onderhoud wordt u bespaard. Door het kunstgras te voorzien van een extra moslaag, of wel kroesvezel, krijgt het kunstgrasgazon niet alleen een extra natuurlijke uitstraling, maar voorziet het de pool ook van extra stevigheid.


Kunstgras aanbiedingen


Bekijk alle kunstgrassoorten


+31 (0)85 8888 300
ma-vr 9:30-18:00
za 9:30-17:00
U kunt betalen met iDeal of onder rembours.