Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Soorten kunstgras | Kunstgrasvoordelig.nl

Soorten kunstgras

Er zijn diverse soorten kunstgras te krijgen via Kunstgrasvoordelig.nl, voor  verschillende budgetten. Zo kunt u er zeker van zijn dat er ook voor uw toepassing een geschikt kunstgras is te verkrijgen via kunstgrasvoordelig.nl.

Siergazon

Siergazon

Uw gazon een perfecte uitstraling geven zonder onderhoud? Het siergras van Kunstgrasvoordelig.nl kenmerkt zich door zijn echte uitstraling en puntgave afwerking. Kunstgras uit deze categorie zorgt ervoor dat uw gazon er het hele jaar door top uitziet.

Meer over kunstgras voor siergazon...


Speelgazon

Speelgazon

Uw wilt uw kinderen of kleinkinderen laten spelen en ravotten op uw kunstgras? Geen probleem. Speciaal hiervoor is kunstgras ontwikkeld dat dienst kan doen als speelgazon. Dit kunstgras kan tegen een stootje en heeft bovendien nog steeds die "grasechte uitstraling".

Meer over kunstgras voor speelgazon...Allround kunstgras gazon

Kunstgras voor het beste uit twee werelden. U wilt een perfect siergazon, maar heel af en toe moeten uw kinderen of kleinkinderen ook op het gazon kunnen spelen? Allround kunstgras combineert beide, een robuust kunstgras maar toch een sierlijke uitstraling.

Meer over allround kunstgras gazon...


Golfgreen

Golfgreen

U wilt een "hole in one" slaan op uw eigen kunstgras gazon? Dat kan! U heeft een strak, groen gazon waar u jaren plezier van heeft en waar u met een gerust hart een rondje golf op kunstgras spelen.

Meer over kunstgras voor golfgazon...


Trendy kleuren

Trendy kleuren

Er zijn diverse trendykleuren kunstgras, voor iedere ruimte en iedere situatie. U kunt op deze manier uw kunstgras gazon extra accenten geven of uw interieur een unieke uitstraling.

Meer over kunstgras in trendy kleuren...


Kunstgras aanbiedingen


Bekijk alle kunstgrassoorten


+31 (0)85 8888 300
ma-vr 9:30-18:00
za 9:30-17:00
U kunt betalen met iDeal of onder rembours.