Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Voordelen van Kunstgras | Kunstgrasvoordelig.nl

Voordelen van kunstgras

Kunstgras biedt vele voordelen boven een regulier gazon. De belangrijkste redenen waarom er wordt gekozen voor kunstgras? Er zijn een aantal belangrijke kenmerken die een gewoon gazon niet heeft. Kunstgras is onderhoudsarm, duurzaam en bespaart u een grote hoeveelheid water. Naast onderhoud is ook kwaliteit en uitstraling een belangrijk voordeel van kunstgras. Geen mosaanslag en geen bruine vlekken meer in uw gazon.


Duurzaamheid & kwaliteit

Duurzaamheid & kwaliteit

Kunstgras is duurzaam, het blijft moeiteloos jarenlang liggen en behoudt daarbij dezelfde uitstraling en kwaliteit. Kunstgras kan een zware belasting, zoals een gevuld opblaasbaar zwembad, moeiteloos verdragen. Door simpelweg het kunstgras op te borstelen ziet het er weer als nieuw uit.

Meer over duurzaamheid en kwaliteit...


Garantie & veiligheid

Garantie & veiligheid

Kunstgras is veilig, vuurbestendig en kent een jarenlange garantie. Kunstgras van Kunstgrasvoordelig.nl kent een garantie voor de meeste kwaliteiten tot wel 10jaar UV-garantie.

Meer over veiligheid & garantie...


Uitstraling

Uitstraling

Een kwalitatief goed kunstgras heeft (bijna) net zo'n natuurlijke uitstraling als een echt grasgazon. Kunstgrasvoordelig.nl heeft voor uw gemak een "echtheidsnormering" aan ieder type kunstgras toegevoegd. Op die manier ziet u direct in hoeverre het kunstgras op echt gras lijkt.

Meer over uitstraling...


Besparing & onderhoud

Besparing & onderhoud

Kunstgras groeit niet en heeft dan ook geen water nodig. Goed voor het milieu, maar ook voor het onderhoud. Niet meer maaien of last van onkruid of ongedierte. Kunstgras heeft met minimale inspanning een maximaal uiterlijk.

Meer over besparing & onderhoud...


Kunstgras aanbiedingen


Bekijk alle kunstgrassoorten


+31 (0)85 8888 300
ma-vr 9:30-18:00
za 9:30-17:00
U kunt betalen met iDeal of onder rembours.