Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Unique Selling Points

Unique Selling Points

Laagsteprijs garantie

De totaalprijs van uw bestelling is bij ons het allerlaagste. Dat garanderen wij u. Heeft u ergens anders een goedkopere offerte gekregen voor hetzelfde kunstgras dan kunt u die aan ons laten zien en wij maken de prijs nog net iets scherper.

All-in Legservice

De hoveniers van Kunstgrasvoordelig zijn zeer bekwaam in het vakkundig aanleggen van uw kunstgras gazon. U krijgt beslist geen spijt wanneer deze hoveniers u het werk uit handen nemen. De hoveniers van Kunstgrasvoordelig.nl zijn gespecialiseerd in het aanleggen van diverse soorten kunstgras in alle toepassingen. Zij kunnen u al het werk uit handen nemen. Van de juiste bewerking van de ondergrond tot en met het instrooien en opborstelen van het kunstgras. Het laten leggen van het kunstgras gebeurd door geheel Nederland.

10 jaar garantie

Op de meeste van onze kunstgrassoorten krijgt u 10 jaar UV garantie. Dat betekend dat de fabrikant en wij een kleurechtheid garanderen van maar liefst 10 jaar. Dit geeft al aan dat de producten die wij aanbieden van zeer hoge kwaliteit zijn. Kunstgrassoorten waar geen 10 jaar UV garantie aan gekoppeld is, zijn voorzien van een UV garantie van 8 jaar. Deze lange UV garantie geeft al aan dat de producten die wij aanbieden van zeer hoge kwaliteit zijn. Het kunstgras is van uitstekende kwaliteit en daar heeft u jarenlang plezier van.

+31 (0)85 8888 300
ma-vr 9:30-18:00
za 9:30-17:00
U kunt betalen met iDeal of onder rembours.